Klar for å ta steget og starte egen virksomhet på nett?

Et intensivt program der du vil lære å skape din virksomhet  på nettet utfra det du vil nå ut med og nå ut til et ditt publikum via moderne markedsføring.

Ny kursstart i mai

Programmet

Learn2Academy er et 20 ukers program for skapende mennesker som vil gjøre en forskjell ved å bygge en egen virksomhet på nett.

Learn2 Academy lærer deg hvordan du kan forme det du kan til et program eller tjeneste som kan komme mange andre tilgode. Akkurat det du kan er det mange som ønsker, for det er så mange som er på nett.

Du lærer hvordan du når ut til publikum gjennom moderne markedsføring.

Du lærer hvordan du skaper et merkenavn, hvordan du får følgere som vil kjøpe av deg igjen og igjen. Ved å skape verdi for andre ved å by på det du kan har du også mulighet til å tjene virkelig godt.

For å lykkes med din virksomhet på nett kreves at du skaper klarhet i hvor du vil, hvem du vil nå og ikke minst hva du vil by på.

Følger du Learn2 Academy så sparer du også enormt med tid. Du behøver ikke å prøve å feile i årevis og stadig følge med overalt for å finne det siste, for så å teste om det virker.

Åtte års intensiv jobbing med prøving og feiling - for å utvikle produkter og tjenester som markedsføres og selges på nett. Både produkter og tjenester som kun lever sitt liv på nettet og tjenester som markedsføres på nett men som foregår live.

Hvem er dette kurset for?

Dette kurset er for deg som vil gjøre din hobby, din kunnskap og/eller livsvisdom til en lønnsom virksomhet som du kan tjene gode penger på. Eller for deg som allerede har en egen virksomhet som du har lyst til å ta til ny høyder.

Learn2 Academy hjelper deg til å:

  • Definere hva ditt produkt skal være - ut fra din bakgrunn og det du vil nå ut med.
  • Definere din visjon for din vriksomhet.
  • Økt salg og økte inntekter.
  • Skape et unikt merkevare.
  • Få følgere som blir fan og kjøper igjen og igjen fra deg.
  • Optimalisere konverteringer til salg.
  • Ta betalt hva ditt produkt eller tjeneste er verdt. Ikke mindre.
  • Oppnå innflytelse.
  • Lære moderne markedsføring.

 

Learn2 Academy er et krevende program. Du må være villig til å jobbe hardt, spesielt i starten, for å skape den virksomheten du kan være stolt av og som kundene vil oppleve som god verdi.

Det er krevende å endre tidligere tankemønster om at å selge et produkt er å pushe på - til å lære å dele din kunnskap og lære hvordan du strategisk skal jobbe for å nå ut til ditt publikum.

Du må tenke langsiktig. Resultatene kommer ofte ikke så fort som man håper og tror, selv om mulighetene for å oppnå gode resultater er stor så lenge du ikke gir opp ved første utfordring.

Jobb fra hvor-som-helst

Hele kurset er online. Det vil si at du kan sitte hvor du vil. Ingen reising er påkrevd.

Det er også på nettet du vil dele med verden, så det er bare å venne seg til det.

Følg ditt eget tempo

Dette programmet har du for livstid. Du kan velge å følge programmet og materiellet hver uke ny modul legges ut i dette programmet - eller du kan vente med hele eller deler av programmet til senere.

 

 

Modul 1 - Definere din nisje og ditt produkt

Definere din nisje - i skjæringspunktet mellom din lidenskap og markedets interesse.

Har du allerede et produkt eller en tjeneste du vil nå ut med til et større publikum?

Eller du vil skape noe helt nytt ut fra din kunnskap og erfaring?
Da kan du lage et eget digitalt produkt som skal gi deg verdi for uttallige kunder og en god inntekt.

Et online-produkt kan være:
online-kurs
live-foredrag,
webinarer,
podcast,
bøker og e-bøker,
DVD'er og mer.

I denne modulen går jeg igjennom de mange mulighetene, slik at du kan velge den formen som passer best til ditt produkt.

I modul 7 vil du lære å strategisk og trinnvis bygge opp produktene dine.

Modul 2 - Moderne markedsføring - Verdisekvensen

Først et overblikk i hvordan vi distribuerer det vi vil formidle gjennom alle typer kanaler: egne kanaler, tradisjonelle medier, sosiale kanaler og betalte kanaler. Hva er forskjellen og hvor skal du ha mest fokus.

I dag må vi være gode på å fortelle hva vi tilbyr på en menneskelig måte.

Content management heter det å bygge merkevare ved å gi verdi og skape tillit.

Verdisekvensen. Salgstrakten der du leder dine potensielle kunder gjennom en trakt av god verdi til salg.

Hvordan føre trafikken til din ledemagnet og hvordan ta dem med videre til salg. Det er hovedfokuset i denne modulen.

Modul 3 - Lage en nettside som selger

Du skal lage en landingside som konverterer.
Det vil si at så mange som mulig av de som kommer til din side - faktisk kjøper det du byr på.

Ledemagnet. Hva er en ledemagnet og hvorfor er det så viktig å ha det? Fordi du vil knytte kontakt med kundene som besøker din nettside.

Vi gjennomgår det som ellers er viktig å ha med og hva som ikke trenger å være der.

Søkemotoroptimalisering (SEO). Hva vil det si å søkemotoroptimalisere siden din og hvordan gjør vi det. Det går vi igjennom.

Plattformer. Nå trenger man ikke lenger å kunne noe koding for å lage en hjemmeside. Man kan velge blant et hav av flotte hjemmesider - der du kun behøver å legge inn tekster og laste opp bilder / video. Wordpress, Squarespace og Kajabi. Dette går vi igjennom.

Modul 4 - Video, bilder og tekst

Video. Video er det mest virkningsfullet mediet og jeg vil lære deg hvordan vi tar opp videoer fra kamera eller mobil - ute og inne, hvordan du redigerer video og ikke minst hva du skal tenke på (og øve på) når du står foran kameraet.

Videoredigering. Jeg vil lære deg grunnleggende redigering i Premiere Pro og Premiere Elements.

Video-opptak fra skjerm. Hvordan tar du opp hva du gjør på skjerm til bruk i opplæring.

Bilder og tekst. Du kan også holde deg til bilder og tekst. Vi går igjennom hva du skal tenke på når du tar bilder og når du skriver tekst til de ulike kanalene, som nettside, sosiale kanaler, annonser og blogg.

Bilderedigering. Jeg vil lære deg enkel og viktig bilderedigering i Photoshop.

Lyd og musikk. Hvordan går du fram for å kjøpe musikk lovlig til en rimelig pris, hvordan fører du den inn i din redigering av video og hvordan knytter du til din egen tale.

Modul 5 - Bygg e-postliste

Det å ha kontakt med kunder direkte i deres mailboks er en nær og virkningsfull kontakt. Med e-poster som gir verdi og skaper tillitt over tid, har vi langt større mulighet til å oppnå videre salg.

Hvordan bygger du en e-postliste på en samtykkende, god måte? Vi går igjennom hvordan man kombinerer det å gi verdi og komme med gode tilbud.

Vi går igjennom hvordan du strategisk byr på verdi gjennom nyhetsbrev, e-poster og blogg, som vil fremme kjøpsbehov.

Fra ledemagnet til automatiserte verdi-e-poster, til produktpresentasjon (salg).

Hvem tilbyr system for utsendelser og hva er mulighetene? Hva er trigger-mailer? Hvordan automatiserer du e-postutsendelsene? Hvordan kan systemet jobbe for deg "når du sover".

Modul 6 - Sosiale medier

Hvilke sosiale medier bør du være aktiv på. Det avhenger av hva du selger. Hvordan bruker vi kanalene strategisk for å bygge opp våre merkenavn. 

Du behøver ikke være i alle kanaler. Velg deg den kanalen som matcher deg best med din målgruppe.

Vi går igjennom hvordan vi bruker og kommuniserer forskjellig gjennom de ulike kanalene:

Facebook, YouTube, Instagram, Pinterest og Twitter.

Annonsering i disse kanalene går vi igjennom i bonus-treningene. I denne modulen lærer du å bruke disse kanalene redaksjonelt. Det vil si hvordan du bruker disse kanalene til å formidle dine budskap som du vil by på gratis. Dette for å følge opp dine følgere og gi dem verdi. Slik skapes gode kunderelasjoner.

Modul 7 - Produktutvikling

Med moderne teknologi og moderne markedsføring har det også dukket frem mange nye, uante muligheter for alle. Nemlig å dele av sin kunnskap og livserfaring og tjene gode penger på det.

Enten du vil leve godt av å være coach, holde kurs og seminarer, holde online-kurs, skrive bøker og e-bøker eller holde webinarer - så går vi i denne modulen grundig igjennom hvordan du strategisk og trinnvis vil formidle kunnskap og livserfaring gjennom ulike kanaler.

Direktesending. Du vil lære hvorfor og hvordan du kan lage live-sendinger.

Foredrag live og video. Hvordan bli en godt betalt foredragsholder.

Webinar. Hvorfor er webinar en så god salgskanal? Det går vi igjennom, og hvordan.

Podcast. Hvordan lager du podkast, hvordan får du det ut til iTunes. Det er noe av det vi går igjennom.

Bok. Går du med en drøm om å gi ut en bok? Jeg vil vise deg hvordan du går frem - enten du velger å gå til et etablert forlag eller du velger å gi ut boken på eget forlag?

E-bok. Hvordan lage og hvordan markedsføre en eBok.

Kurs og seminar. Vil du arrangere et live-event - som kurs og seminarer. Jeg går igjennom hvordan du kan gjøre det på en effektiv måte.

Online-kurs. Hvordan går du fram for å lage ditt eget online-kurs? Oppbygging og produksjon av kurset, systemløsning med betalingsløsning.

 

"Learn2 Academy har gitt meg den innsikten jeg trenger for å bringe min kunnskap videre og starte foto- og videokurs online. Moderne markedsføring var nytt for meg, men nå har jeg godt grep om det. Jeg begynte å utvikle mine online-kurs straks jeg var i gang med Learn2 Academy. Det har gitt meg utrolig inspirasjon i tillegg. Foto- og videokursene er på urdu og rettet mot det Sør-asiatiske markedet, men jeg vil lage en norsk versjon i neste omgang. "

Masood Rizvi
Videograf og fotograf

"Dette er det beste og mest profesjonelle online-programmet jeg har deltatt på. Solid kunnskap, god formidlingsevne og ikke minst er hun svært inspirerende. Takk for et strålende kurs og takk for at jeg kan ha det med videre uten tidsbegrensning, slik at jeg kan bruke det som et oppslagsverk også senere."

Monica Jansen
Personlig utvikling

"Dette programmet har lært meg det jeg trengte for å lykkes med å starte min egen bedrift på nett og bygge nettverk av kunder. Aller mest har det gitt meg inspirasjon til å holde fast ved min drøm og jobbe strukturert for å oppnå mine mål."

Magdalena Kolodziejczyk
Make-up artist

"Et godt pedagogisk opplegg. Med sin fortid i toppidrett vet Siri akkurat hva det vil si å bestemme seg for noe. Dette kombinert med at Siri er i front på hvordan de nye mediene kan anvendes, gjør hennes kurs til en utstrakt hånd for den ærgjerrige forretningskvinne og -mann."

Ola Tellesbø
Advokat

Samfunn

I Learn2 Academy hjelper vi hverandre til mestring underveis. Jeg vil være med dere hele veien. Du kan når som helst bringe en sak inn. Jeg vil være aktivt med å svare og det vil også andre deltagere.

Ved å ta aktiv del i nettverket vil du også kunne bygge relasjon til andre entreprenører, og da står du enda sterkere. Er dere i relaterte nisjer, kan dere for eksempel nå ut til et enda større publikum ved å anbefale hverandres produkter og tjenester.

 

Annonsere på Facebook

Facebook er en svært effektiv måte å annonsere på. Du kan målrette annonsene til din målgruppe. Ikke minst er det den beste måten å bygge e-postliste.

Det er enkelt å annonsere på Facebook når man har lært de enkle stegene.

Vi vil også gjennomgå lage annonser i Power Editor, som er "proffenes" verktøy for gode Facebook-annonser.

Annonsere på Instagram

Fortsatt er det relativt få som annonser på Instagram. Det betyr at prisen for visninger og klikk på annonser er relativt lav.

Vi gjennomgår hvorfor vi vil annonsere på Instagram og hva vi vil formidle der kontra andre sosiale kanaler.

Vi lager Instagram-annonser i Power Editor.

Annonsere i Google AdWords

Vil du være synlig når noen søker opp ditt tema i Google, da er det lurt å søkemotor-optimalisere siden din - men det er også lurt å annonsere på Google. Det vil si Google AdWords.

Vi går igjennom hvordan vi bygger opp kampanjer, annonsegrupper, annonser og søkeord i Google AdWords. Hvordan det hele henger sammen, hva du må passe på og hvordan du bør by.

Annonsere på YouTube

Video er det sterkeste mediet. En visning koster lite fordi få annonserer - foreløpig. 

Hvordan bør du strategisk annonsere på YouTube, hvilke muligheter har du og hvordan gjør du det? Det går vi igjennom.

PR - Tradisjonelle medier

Sosiale medier er gode kanaler til å nå ut til ditt publikum, men tradisjonelle medier som aviser, tidsskrifter, radio og TV er enda sterkere medier.

I dette bonus-tillegget vil vi gå igjennom hvordan du bygger gode PR-strategier og hvordan du kan øke sjansen betraktelig for å få verdifull publisitet gratis.

Hvordan tenker redaksjonene, hvordan bør du forholde deg hvis de tar kontakt, hvordan kan du gjøre deg interessant for media? Dette er blant temaene her.

Siri Halle

Siri Halle er tidligere landslagsløper i langrenn og grunnleggeren av Learn2 Gruppen. Hun startet opp i 2009 med skiskolen Learn2Ski. Hun har skrevet bøker om emnet, gitt ut DVDer og laget en rekke online-kurs.

Halle har også bygget opp Learn2-idrettene Learn2Run, Learn2Bike, Learn2Climb, Learn2Kayak og Learn2Windsurf, samt gründer-akademiet Learn2 Academy.

Mer enn 20.000 personer har deltatt på Siri Halles kurs.

"Jeg har bygget sten på sten i åtte år og lært enormt mye. Hva man bør gjøre og hva man ikke bør gjøre. Suksessformelen for å lykkes på nett vil jeg dele med deg. Når jeg klarer det, så klarer du det!".

Skap din fremtid - Nå er det din tur!

Ja, ta meg i dybden og lær meg steg-for-steg hvordan jeg kan skape, starte og blomstre egen virksomhet på nett.

Du kan gå denne veien alene - eller du kan spare enormt med tid og frustrasjoner og bli med videre.

La din drøm bli virkelighet. Gi av det du kan - bygg opp ditt produkt, som gir verdi for andre - og skap en fremtidig god inntekt og den livsstilen du vil ha. Vel fortjent.

Det er ikke mulig å bli med i master-programmet nå, men registrer deg her, så melder vi ifra i forkant av ny kursstart.