Hei, jeg er Siri...

Forfatteren, bistandsarbeideren, skiløperen, gründeren, kunstneren og mammaen til to livlige gutter.

Jeg vokste opp på Jar, rett utenfor Oslo. Etter mange år i Oslo flyttet jeg tilbake til Jar for noen få år siden, til gamle trakter, like ved mine foreldre og min søster og hennes familie. Nå har jeg også slått meg til ro på Jar med min egen lille familie, som alenemor med mine to sønner på 0 og 8 år og vår hund Luna.

Jeg har drevet med å spre skiglede siden jeg startet Learn2Ski. Jeg etablerte Learn2Ski i 2008 og flere idretter kom til i Learn2 de første årene. Jeg har gjort meg selv overflødig, med ny daglig leder fra 2020, men jeg heier fra sidelinjen.

De aller første årene, etter etablering av Learn2Ski, opptok jobben en svært stor plass i livet mitt. Jeg var gründer og bygget opp firmaet. Så kom jeg i flytsonen. Jeg ville bli og ble mamma og da ville jeg blomstre i jobben - uten å bruke så mye tid. Jeg fant suksessformelen for å lykkes med egen virksomhet på nett og lærer det gledelig videre til andre. Denne suksessformelen videreformidler jeg i Learn2Academy. Et videobasert online-kurs, med oppstart hver høst.

Jeg har en idrettsbakgrunn. Mye av ungdommen min viet jeg til vår nasjonalsport langrenn og det er nettopp den idretten som dro mitt gründerliv i gang - med skiskolen Learn2Ski.

Nå lever jeg den livsstilen jeg drømte om da jeg sto på de første årene som gründer, nemlig en fremtid med masse tid til å være med mine sønner.

Ikke si at du ikke kan - for du kan alltid finne ut av det"

Siri Halle

 

"Våg å starte før du er helt klar"

Siri Halle - hos Lindmo

Online-kurs i Learn2-idrettene

Online-kurs i langrenn

En rekke online-kurs i langrenn. Her kan du velge mellom kurs i klassisk, skøyting, treningslære og smørekurs.

LES MER

Online-kurs i løping

Lær vedvarende god løpeteknikk. Du vil lære teknikken og hjelpeøvelser av Siri. Norges beste maraton-løper Marthe Katrine Myhre vil gi deg de beste treningsrådene for å bli en god løper på lengre distanser. Folake Akinyemi gir deg tips til hvordan du kan bli en rask løper.

LES MER

Forfatteren Halle

Forfatteren Halle

Sporet fanger - en annerledes idrettshistorie. Utgitt ved Aschehoug forlag i 1999. Om Halles skikarriere på 80-tallet og skjebnene hun møter underveis.

Boken skapte stor oppmerksomhet da den ble utgitt.

Halle har sener utgitt to fagbøker om langrenn ved Cappelen Damm forlag i 2011 og 2012, sammen med skivenninnen Vibeke Skofterud og trenerlegenden Inge Bråten. De har begge legender i skisporten og har gått bort så alt for tidlig. De minnes som to herlige mennesker.

Bøker

Sporet fanger
En annerledes idrettsbok

Dette er en bok om idrettsglede og suksess, forfatteren ble juniorverdensmester i langrenn. Men det er også en bok om seierens pris, om press og motsetninger, om stridende ambisjoner, en innenfrabok fra et miljø som er langt mer fylt og sammensatt enn vi utenfor ser og forstår, et miljø for stor innsats, store gevinster, og store tap. Og hovedpersonene er unge mennesker.

Forlag: Aschehoug

Les mer

Lær klassisk langrenn

Vibeke Skofterud viser god skiteknikk. Deltagere viser typiske feil. Siri Halle forklarer og illustrerer. 

Teknikktrening i alle klassisk-teknikkene: staking, diagonalgang, dobbelttak med fraspark og utfor. 

Skitrening og treningsprogram for et helt år

Forlag: Cappelen Damm

Les mer

Lær skøyting

Denne boken røper hva som skal til for å bli god til å skøyte. Teknikktrening i alle skøyteteknikkene, trening rettet mot å bli god i skøyting og treningsprogram. Passer for mosjonister på alle nivåer.

Eneste bok om skøyting på markedet.

Forlag: Cappelen Damm

Les mer

Malerier

Malerier

 

Vil du se noen av mine tegninger og malerier? Klikk linken under. Jeg har god glede av å tegne og male. Takket være tid med min sønn, kommer også tiden til blyant og pensel.

Les mer
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.