Dele livsvisdom og kunnskap

livsvisdom og kunnskap May 02, 2017

Vi er alle eksperter - for den unike blandingen av kunnskap og livsvisdom hver og en av oss har - er hvert vårt ekspertområde. 

Vi har alle kommet igjennom utfordringer i livet som vi, ved å se tilbake, ser at vi har lært av. Det er det andre som kan ha god glede av. 

Har du en drøm om virkelig å kunne by på egen livsvisdom og kunnskap, og med det hjelpe andre? Verden møtes enkelt nå via internett, og akkurat de som trenger det du kan hjelpe dem med kan få det av deg. På den måten kan de få verdi og det kan de betale for. Det er berikende for begge.

Det synes jeg er så fashinerende med verden vi lever i nå, og jeg tror vi vil bare se mer og mer av det. Vi vil ha innhold og tilknytning og det finner vi på nett, men finner vi deg og det unike du kan by på?

Månedens "Smellbongbong"

Denne måneden har du anledning til å melde deg på gratis videokurs. Du vil blant annet lære hvordan du kan redigere videoene dine rett fra en iPhone.

Smellbongbong!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.