God kundestøtte

uke-bloggen Dec 31, 2017

Hvordan kan du gi god kundestøtte og samtidig ikke behøve å være tilgjengelig hele tiden.

Er du for fleksibel og for tilgjengelig vil du tilrettelegge for kunder å bli "mareritt-kunder". Dit vil du ikke. Da er det viktig å sette grenser og være tydelig, selv om du er der for å hjelpe, så klart!

 

Les mer ...

Hvorfor ser vi det vi ser i sosiale kanaler?

uke-bloggen Jul 02, 2017

Har du hørt om algoritmer? Det er hendelsesforløp som kan spores matematisk og dermed bli regler. En kakeoppskrift kan være en algoritme, det samme kan være at du ofte ser lengre på et bilde med en hund på. Det blir et hendelsesforløp som gjør at for eksempel facebook forstår at du vil ha mer av bilder med hund og at du er interessert i temaet.

Det gjør at du som annonsør kan målrette annonsene dine nettopp til din målgruppe fordi f.eks. Facebook vet nettopp hvem som er opptatt av det du er opptatt av.

Les mer ...

Hvilken sosial kanal?

uke-bloggen Jun 18, 2017

Hvilken sosial kanal skal jeg velge?

Det er så mange spennende kanaler og jeg vil være på alle - eller jeg blir overveldet. Pust med magen. Du behøver ikke å være "over alt". Jeg vil si at du bør kun være på de sosiale kanalene du kan følge opp jevnlig.

Jeg vil anbefale deg å velge Facebook og en kanal til - hvilken du da velger bør bestemmes ut fra hvilken sosial kanal din idealkunde liker å være på.
 

Les mer ...

Gode arbeidsvaner

uke-bloggen Jun 04, 2017

Gode arbeidsvaner er viktig - ikke minst for oss gründere som i stor grad kan velge helt selv hvordan vil vil leve dagen vår.

Jeg har noen gode vaner jeg gjerne vil dele.

Les mer ...

Fleksibilitet - gründerens fortrinn, eller?

uke-bloggen May 21, 2017

For en frihet vi gründere har. Er det noe vi skal tenke på i den forbindelse? Uten å sette noen demper på denne?

 

Les mer ...

Verdsettelse

uke-bloggen May 04, 2017

I denne videoen vil jeg fortelle hvordan jeg bruker verdsettelse i hverdagen - som en fin måte å leve bedre.

 

Les mer ...

Dele livsvisdom og kunnskap

livsvisdom og kunnskap May 02, 2017

Vi er alle eksperter - for den unike blandingen av kunnskap og livsvisdom hver og en av oss har - er hvert vårt ekspertområde. 

Vi har alle kommet igjennom utfordringer i livet som vi, ved å se tilbake, ser at vi har lært av. Det er det andre som kan ha god glede av. 

Har du en drøm om virkelig å kunne by på egen livsvisdom og kunnskap, og med det hjelpe andre? Verden møtes enkelt nå via internett, og akkurat de som trenger det du kan hjelpe dem med kan få det av deg. På den måten kan de få verdi og det kan de betale for. Det er berikende for begge.

Det synes jeg er så fashinerende med verden vi lever i nå, og jeg tror vi vil bare se mer og mer av det. Vi vil ha innhold og tilknytning og det finner vi på nett, men finner vi deg og det unike du kan by på?

Les mer ...

Velkommen til min blogg

velkommen Apr 29, 2017

Det er glede jeg nå kan ønske velkommen til min blogg. I denne bloggen vil jeg komme med råd og tips i forhold til det å starte og drive egen virksomhet.

Det blir spennende å være med deg framover, og jeg vil prøve å komme med ny video med råd og tips ukentlig.

 

Les mer ...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.